Нащодавно у м. Львів пройшов зимовий чемпіонат України з велоспорту на треку для усіх вікових та кваліфікаційних груп (чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки, дівчата).

У змаганнях взяли участь представники 22 збірних команд з Хмельницької, Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської, Харківської, Київської, Волинської, Вінницької, Закарпатської, Житомирської, Донецької, Тернопільської, Львівської областей.

Вінниччину представляли 14 спортсменів із Вінницької обласної ДЮСШ "Колос" та школи вищої спортивної майстерності.

Вінничани здобули золоті та срібні медалі на зимовому чемпіонаті України по велоспорту

За результатами змагань вінницькі спортсмени Максим Кривий та Олександр Сметанюк посіли І-ші місця в командній гонці-переслідуванні 3 км серед юнаків.

Вінничанин Владислав Кремінський став чемпіоном у командній гонці-переслідуванні 4 км (чоловіки), "срібним" призером у гонці з вибуттям та "бронзовим" у командному спринті.

Також, призерами у своїх видах стали Андрій Розгонюк у командному спринті серед чоловіків, Олександр Сметанюк у командному спринті і груповій гонці серед юнаків, Вероніка Червоняк у командній гонці-переслідуванні 2 км серед юніорок та Андрій Чернявський у командному спринті серед чоловіків.



Переглядів: 2996
Поширень: 0