Сьогодні, 1 березня, в облдержадміністрації відбулась зустріч голови ОДА Валерія Коровія та голови обласної Ради Анатолія Олійника з вінницькими спортсменами - переможцями міжнародних змагань з боксу та стрільбі кульової і їх тренерами.

Керівники області привітали шістьох чемпіонів Європи зі стрільби з пневматичної зброї (3 – золоті медалісти та 3 - срібні) та переможця зустрічі в рамках Всесвітньої серії боксу (WSB) майстра спорту України з боксу Сергія Богачука, з високими досягненнями у міжнародних змаганнях та вручили їм подяки і цінні подарунки.

За перемоги у міжнародних спортивних змаганнях вінничани отримали цінні подарунки

Валерій Коровій у вітальному слові від імені обласної державної адміністрації висловив щире захоплення юними героями спорту: «У непростий час, в той переломний період, який ми усі зараз переживаємо, ваші перемоги і високі здобутки мають величезне значення. Для тих скептиків, які ставлять під сумнів можливість українців щось змінювати на краще - ваш приклад свідчить про те, що Українська держава живе, розвивається, має талановите покоління, яке з впевненістю дивиться в завтрашній день».

Голова обласної Ради Анатолій Олійник приєднався до привітань та побажав спортсменам гарних перспектив і нових злетів.

За перемоги у міжнародних спортивних змаганнях вінничани отримали цінні подарунки

Від управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Почесні грамоти тренерам вінницьких чемпіонів вручив начальник управління Сергій Чернявський. Грамоти отримали : Віктор Щерба - заслужений тренер України зі стрільби кульової, директор КЗ «Вінницька обласна ДЮСШ стрільби» та Леонід Лоївський - заслужений тренер України з боксу, заслужений працівник фізичної культури та спорту України.



Переглядів: 3178
Поширень: 0