Сьогодні у міській раді відзначили подарунками спортсменів, які досягли значних результатів на міжнародній арені. Так, вінничани у складі збірної команди України вдало виступили на чемпіоні Європи з кульової стрільби. А команда «Українські отамани», у складі якої був вінничанин Сергій Богачук, отримала перемогу у Всесвітній серії боксу.

Вінничани продовжують активно виступати на змаганнях різних рівнів, в тому числі міжнародних, та досягають значних результатів. Сьогодні у міській раді відбулася зустріч з спортсменами та їхніми тренерами.

«Дуже приємно, що минуло лише два місяці цього року, а ми вже маємо чудові результати, які завоювали наші спортсмени на аренах світового та європейського рівнів. Чудово, що сьогодні на міжнародних аренах України піднімається прапор України та звучить наш гімн. Нагадаю, що 30 січня в місті Вінниці розпочалась Всесвітня серія боксу. Тут зустрілися команди «Українські отамани» та «Китайські дракони», і наша команда виграла. Вінничанин Сергій Богачук, який виступав у складі «Українських отаманів» став «зіркою» останніх поєдинків між кубинцями і Збірною України і переміг дуже серйозного суперника, показавши, що таке справжній український дух», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

У мерії привітали з перемогами вінницьких спортсменів, які здобули перемоги на світовій арені

Сергій Богачук займається боксом близько восьми років. Головний тренер команди «Українські отамани» Леонід Лоївський зазначив, що спортсмен переміг одного з найсильніших боксерів світу і цим завоював право брати участь у олімпійських іграх.

У мерії привітали з перемогами вінницьких спортсменів, які здобули перемоги на світовій арені

Також нещодавно до Вінниці з Угорщини повернулися спортсмени, які брали участь в чемпіонаті Європи зі стрільби кульової. Дівчата та юнаки привезли чимало медалей.

У мерії привітали з перемогами вінницьких спортсменів, які здобули перемоги на світовій арені

Загалом, українські спортсмени завоювали 16 медалей: шість золотих, шість срібних і чотири бронзових. З них 6 медалей належить вінничанам, зокрема Людмила Василюк, Максим Бабушок та Дмитро Мельник, які займаються стрільбою з гвинтівки по рухомій мішені, отримали 3 золоті нагороди та посіли перші місця у командному заліку. Срібні медалі вибороли Богдан Кириленко, Павло Крепостняк та Вікторія Стецюра.



Переглядів: 3193
Поширень: 0