Команда вихованок тренера Алли Волошиної міської Вінницької СДЮШОР з баскетболу на Всеукраїнському юніорському турнірі з баскетболу «Juniors Cup» серед дівчат до 12 років стала переможцем.  Про це повідомляє відділення НОК України Вінницької області

Вінничанки у фінальному матчі здолали «багірянок» з рахунком 27:15.

Змагання відбулися 7 – 8 березня. Вирішальні фінальні матчі були проведені у київському Палаці спорту. У турнірі прийняли участь кращі юніорські команди України, – з Києва, Полтави, Житомира, Вінниці.

Наша команда під керівництвом тренера Алли Волошиної на шляху до фіналу перемогла київську команду «Багіра – 2» зі значним розривом в очках, – 48:12, а також розтрощила команду полтавської ДЮСШ із зовсім нищівним рахунком 60:4.

Вінничанки перегравали суперниць на всіх ділянках спортивного майданчика, – ігрова/технічна та фізична підготовка наших юних баскетболісток вочевидь була значно кращою. Це підтверджується тим, що, що кращим гравцем змагань і кращим бомбардиром організаторами визначено, відповідно, вінничанок Вікторію Богаченко та Вікторію Шоіуя.

– Мої дівчата ретельно готувалися до цього турніру. Вони дуже – дуже хотіли перемогти, і мені не потрібно було довго їх налаштовувати на боротьбу, сказала одразу після завершення фінального матчу Алла Волошина.

Зазначимо, організатори турніру «Juniors Cup» надалі планують зробити такі змагання з міжнародним статусом. 



Переглядів: 2218
Поширень: 0