15 березня вже вп’яте розпочався фотоконкурс «Вінниця спортивна 2015». Свої роботи можуть подавати всі бажаючі в електронному вигляді на адресу: [email protected]. Це потрібно зробити до 15 серпня. Переможці будуть нагороджені призами.

Вже кілька років поспіль у Вінниці проводиться конкурс фоторобіт на спортивну тематику «Вінниця спортивна». Його організатором є комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради. Мета фотоконкурсу – є поширення серед вінничан здорового способу життя, занять спортом.

Цього року фотоконкурс стартував 15 березня. Взяти участь у ньому можуть всі бажаючі. Конкурс проходитиме у два етапи. Перший триватиме до 15 серпня цього року, він включатиме збір фотоматеріалів, розгляд їх конкурсною комісією, організація фотовиставки. Надіслані фото будуть розміщені на сайті Вінницької міської ради в розділі «Спорт та фізкультура» та у пабліку «Вінниця спортивна» в соцмережі «Вконтакте». Другий етап триватиме з 16 серпня по 5 вересня, в цей час конкурсне журі визначатиме переможців. Нагородження відбудеться на День фізичної культури і спорту 10 вересня 2016 року.

Конкурсні роботи потрібно надсилати в електронному вигляді на адресу: [email protected]. Кожен учасник конкурсу має право подати не більше 10 власних робіт. Фото повинні супроводжуватися назвою. Також потрібно вказати таку інформацію: прізвище, ім'я, вік, контактний телефон. Особисті дані про учасників конкурсу не розголошуватимуться без їхньої згоди. Кінцевий термін подання конкурсної роботи − 15 серпня 2016 року.

Серед критеріїв оцінювання робіт: повнота розкриття теми, оригінальність творчого задуму, змістовність, креативність, патріотизм.



Переглядів: 2872
Поширень: 0