23 березня 2016 року о 15:00 у Вінниці стартує Чемпіонат України з шашок-64 серед юнаків та дівчат.

Турнір має статус національного та триватиме з 23 по 30 березня в ігровому залі МДЮСШ №6. Участь в якому візьмуть близько 130 спортсменів з 14 регіонів України, з них майже 40 гросмейстерів Вінниччини.

«Вінницька школа шашок має великий авторитет у шашковій спільноті як українського, так і світового рівня. Серед досягнень вінничан - неодноразові звання чемпіонів та призерів країни, Європи та світу у різних вікових категоріях та видах шашкових змагань. Враховуючи всі показники, наше місто отримало право на проведення Чемпіонату України-2016. Оргкомітет чемпіонату ретельно готується до турніру. Всі учасники чемпіонату отримають подарунки та сувеніри від спонсорів та партнерів. Передбачена екскурсія по місту та поїздка на вінницькому трамваї», - повідомив голова Федерації шашок Вінниччини Андрій Щербатюк.

Наступного тижня у Вінниці пройде Чемпіонат України з шашок

В чемпіонаті змагатимуться гравці у наступних вікових категоріях:

юніори (1997 р.н. i молодші),

молодші кадети (2003 р.н. i молодші),

молодші юні надії (2008 р.н. i молодші).

У програмі змагань - класична гра (23-28 березня), швидка гра (29 березня) та блискавична гра (30 березня).

Відкриття чемпіонату — 23 березня о 15:00 в ігровому залі МДЮСШ No6 за адресою: вул. Театральна, 24.

Наступного тижня у Вінниці пройде Чемпіонат України з шашок

Чемпіонат відбудеться за підтримки Управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації, Комітету з фізичної культури і спорту Вінницької міської ради, Міської дитячо-юнацької спортивної школи №6.

Для інформації:

Вінницька школа шашок має великий авторитет у шашковій спільноті як українського, так i світового рівня. Серед досягнень вінничан – неодноразові звання чемпіонів та призерів країни, Європи та світу у різних вікових категоріях та видах шашкових змагань.

Вінниця також традиційно відома як місце проведення національних та міжнародних шашкових змагань. Крім того, в 2015 році тут було започатковано проведення Всеукраїнських дитячих шашкових турнірів “Вінницькі фонтани”. У весняному турнірі-2015 з шашок-64 взяло участь більш ніж 120 юних гравців, а в осінньому турнірі з шашок-100 — близько 100 дітей.



Переглядів: 2975
Поширень: 0