У м. Коростишів (Житомирської області) з 24 по 27 березня 2016р. проходив Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації. Вінницька область, яка була укомплектована спортсменами МДЮСШ №2, посіла третє загальнокомандне місце.

В особистому та командному заліках переможцями та призерами стали: у віковій категорії Ж-14 Солоненко Аліна, Солонина Мирослава та Батік Жанна - вибороли 1, 2, 3 місця в особистому заліку та три перших і  2-ге в командному.

На чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації Вінницька область посіла ІІІ  загальнокомандне місце

Також у віковій категорії Ч-14 Дремлюга Максим та Безверхній Євген вибороли 3 місце в особистому заліку та два перших та два других місця в командному, у цій же категорії Пащенко Володимир виборов перше, два других та третє місце у командному заліку. Вікова категорія Ч-16 Гевчук Богдан 3 місце в особистому, Войцехівський Богдан, Кальніченко Владислав вибороли 2 місце в командному заліку. Серед Ч-19 Паламарчук Артем 1 та 3  місце в особистому заліку.

В найстаршій віковій групі Ч-Е Марчук Олександр 1 та 2 м в особистому заліку та з Вічиним Сергієм і Зеленським Сергієм 2 місце у командному заліку. Тренуються спортсмени під керівництвом Сергія Зеленського.



Переглядів: 2213
Поширень: 0