Днями у ЦПКіВ ім.Горького відбувся третій етап змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя-2016». В змаганнях взяли участь 160 спортсменів, з 13 команд Вінниччини.

Учасники змагались у 5-ти видах програми: презентація команди, комбінованій естафеті, вікторині на олімпійську тему, конкурсі малюнків та рухливої гри «Артбол». Команди формувалась з учнів 5-6 класів.

Кращими у презентації стала команда Літинської СЗШ № 1, у конкурсі малюнків перемогла Якушинецька СЗШ І-ІІІст, у вікторині кращою була команда ЗОШ № 4 міста Ладижина, а переможцями в комбінованій естафеті, рухливій грі «Артбол» та загальному заліку стала команда Вінницької ЗОШ № 27.

Вінницькі учні змагались за першість у змаганнях «Олімпійське лелеченя-2016»

Змагання проводились обласним відділенням національного олімпійського комітету України в програмі обласної спартакіади школярів за підтримки управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА.

Кожна команда отримала подарунки, а переможці і призери були нагороджені грамотами, наборами м’ячів та нагородною атрибутикою на кожного учасника від обласного відділення НОК України.



Переглядів: 3250
Поширень: 0