Команда Донецького національного університету, який після евакуації знаходиться у Вінниці, виборола перемогу в турнір із міні-футболу «Кубок єдності-2016», що відбувся 23-24 квітня за підтримки народного депутата України Олексія Порошенка.

Після змагань у групах вирішальна гра відбувалася між фіналістами – студентами Донецького та Львівського університету. Донеччани виграли у минулорічних переможців зі Львова з рахунком 1:0.

За результатами змагань, 1 місце посіла команда Донецького національного університету. Друге – Львівського національного університету ім.І.Франка. Третє – Вінницького національного технічного університету. Четверте – Маріупольського педагогічного університету. П’яте – Київського інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім.Т.Шевченка. Шосте – команда Вінницького державного педагогічного університету ім.М.Коцюбинського.

Донецький університет переміг у «Кубку єдності-2016» у Вінниці

У номінації «Кращий гравець» переміг Максим Осередчук (ДонНУ), «Кращим бомбардиром» визнали Григорія Ординського (ВНТУ), «Кращим воротарем» став Валерій Бриштен (МДУ), а «Кращий гол» забив Олексій Гербич (ДонНУ).

Усі переможці отримали сувенірні кубки, статуетки та інші подарунки від Олексія Порошенка.

Донецький університет переміг у «Кубку єдності-2016» у Вінниці

Нагадаємо, до 2015 року футбольний турнір мав назву «Кубок дипломатів». Він проходив у Києві, Харкові, Одесі, а у 2014 році не відбувся у Донецьку через військові дії на Сході. У 2015 році участь у турнірі взяли команди Львівського національного університету ім. І.Франка, Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка, Донецького національного університету та вперше команда Вінницького національного технічного університету. Переможцями стали львів’яни. У 2016 році до змагання приєдналися команди Маріупольського державного університету та Вінницького державного педагогічного університету імені М. Коцюбинського.

Мета турніру – засобами спорту сприяти встановленню дружніх стосунків, зміцненню взаємодії студентської молоді різних регіонів України в ім’я єдності і соборності держави.



Переглядів: 2464
Поширень: 0