У міській раді привітали команду «Вінницькі блискавки» за те, що вони вибороли бронзу у чемпіонаті України з баскетболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2015.2016 років. Дівчатам вручили грамоти та подарунки.

Нещодавно у Вінниці проходив ХХV чемпіонат України з баскетболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2015/2016 рр. Вінницька команда «Вінницькі блискавки» зустрічалася на полі з командою «Франківськ»(м.Івано-Франківськ). Рахунок 67:59 і 77:68 на нашу користь. Таким чином, вінничанки посіли 3 місце на чемпіонаті України.

«Третє місце в чемпіонаті України Вищої ліги – це велике досягнення. Тож, я дякую вам за роботу та волю до перемоги. Ви доказуєте те, що якщо докладаєш усіх зусиль, результат обов’язково буде», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Вінницькі блискавки

«Стати призерами це вже наша друга спроба. В минулому році нам це не вдалося, ми зробили висновки і досягли результату. Наші гравці проявили мужність, характер, майстерність. Ми досягли того, що раніше до нас нікому у Вінницькій області за стільки років існування жіночого баскетболу нікому не вдавалося», – зазначив головний тренер команди «Вінницькі блискавки» Олександр Аносов.



Переглядів: 2464
Поширень: 0