З 3 по 5 червня у м. Вінниця проходитимуть міжнародні рейтингові змагання з велосипедного спорту-шосе «Grand Prix of Vinnytsia – Grand Prix of ISD» та ІІ обласний велофестиваль. Цього року у змаганнях візьмуть участь 23 клуби з 13 країн світу, в тому числі вперше приїдуть представники клубів зі Сполучених Штатів Америки. Про це повідомив заступник голови - директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк на засіданні організаційного комітету з підготовки та проведення міжнародних рейтингових змагань з велосипедного спорту-шосе «Grand Prix of Vinnytsia – Grand Prix of ISD» та ІІ обласного вело фестивалю.

«Ці змагання на Вінниччині проходитимуть вдруге, минулого року місто Вінниця вже приймало цей етап велогонки, який з відомих причин з 2015 року було перенесено із Донецька. Це дуже серйозний захід, тож маємо віднестись до його підготовки із максимальною відповідальністю, - підкреслив  Ігор Івасюк. Він також зазначив, що «про свою участь у цьогорічних змаганнях «Grand Prix of Vinnytsia – Grand Prix of ISD» заявили 23 клуби із 13 країн світу, в тому числі – вперше візьмуть участь клуби із Сполучених Штатів Америки, а Європа буде представлена дуже потужно. Всього змагатимуться 150 спортсменів, це приблизно на 20% більше, ніж область приймала у 2015 році».

Цьогоріч у Вінниці вже вдруге відбудуться міжнародні велозмагання, на які приїдуть учасники з 13 країн світу

Урочисте відкриття змагань відбудеться на площі перед міською радою у суботу, 4 червня з 10-30 до 11-30 год.

Офіційний старт велогонки відбудеться з вулиці Соборної навпроти міської ради о 12-00 год.

На час старту рух міського транспорту буде тимчасово призупинено.

Сама групова гонка категорії UCcS 1.2 «Grand Prix of Vinnytsia» (140 км) проходитиме за містом: об’їзне шосе - траса 583 «Київ -Вінниця» - с. Стрижавка - об’їзне шосе – Барське шосе - об’їзне шосе.

Фініш та церемонія нагородження проходитимуть навпроти ТК «Шок» по вул. Келецькій.



Переглядів: 3088
Поширень: 0