Співробітники Головного управління ДФС у Вінницькій області провели товариський матч із міні-футболу з ветеранами податкової служби. На стадіоні спорткомплексу «Нива» того дня вирували справжні футбольні пристрасті. Команди виявили неабияку волю до перемоги.

Не зважаючи на пропущені два голи у свої ворота, команда ветеранів уже в першому таймі зрівняла рахунок. Втім, перемогу в суперника вирвати таки не вдалося: матч закінчився з рахунком 5:4 на користь співробітників фіскальної служби.

За результатами гри організатори визначили кращих гравців команд – у команді ветеранів приз здобув Святослав Назарук, кращим гравцем команди-суперниці став голкіпер та перший заступник начальника ГУ ДФС у області Віктор Сирватка. Їм вручено футболки з логотипом збірної України з футболу. Спеціальним призом найстаршого гравця нагороджено «ветерана», колишнього очільника податкової міліції області Юрія Кватернюка.

Працівники фіскальної служби області зіграли в футбол з ветеранами

За словами капітана команди працівників ДФС, керівника фіскальної служби області Руслана Осмоловського, подібні спортивні зустрічі не лише об’єднують діючих та колишніх співробітників, але й дозволяють підтримувати належну фізичну форму та спортивний азарт.

Тож ГУ ДФС у області має намір зробити подібні зустрічі регулярними.



Переглядів: 3563
Поширень: 0