2-3 липня 2016 року аеродром «Калинівка» вкотре стане епіцентром запеклих дріфт-баталій. Традиційно тут відбудеться другий етап всеукраїнських змагань з дріфтингу, що в новому сезоні носить назву Belshina Drift Championship of Ukraine. Захід пройде під патронатом Вінницької міської ради та мера Вінниці Сергія Моргунова. Змагання проводяться згідно правил та вимог ФАУ – Автомобільної Федерації України.

Близько 30 професійних пілотів на спеціально підготовлених автомобілях потужністю до 1000 кінських сил змагатимуться на калинівській «бетонці» за звання Чемпіона України з дріфтингу. Видовищна спортивна боротьба, багата на адреналін, дим горілої гуми та неперевершені парні заїзди, цього року обіцяє бути неймовірно жорсткою та цікавою: повернення в гонку трійки легендарних українських спортсменів обов’язково змінить акценти в ТОП-10. Триразовий чемпіон України та призер європейських серій Олександр Грінчук (Гриня), переможець української серії з дріфтингу та Гран-Прі Вінниці Денис Лісічонок (Ліман), призер етапів Чемпіонату України з дріфтингу Віталій Лютий, що торік «відпочивали» від українського чемпіонату складуть достойну конкуренцію фаворитам минулого сезону Дмитру Іллюку, Олександру Косогову, Руслану Езерову тощо. Вдачу дебютантів випробуватимуть на змаганнях чимало новачків, серед яких є й вінничани. Землякам варто вболівати за Максима Онопенко, Руслана Шевчука та Сергія Гребенюка. Сподіваємось, що домашній трек та підтримка глядачів подарують їм достатньо впевненості та відчайдушності.

Чемпіонат України з дріфтингу знову у Вінниці

Після першої проби пера на щойно побудованих за міжсезоння авто у Львові, вінницький етап стане площадкою для більш сміливих експериментів, палких емоцій та впевнених заїздів side-by-side. Перший день, присвячений тренуванням, подарує глядачам багато експериментальних трюків, яскравих аварій та безліч заносів на поворотах. Другий, змагальний день розставить всі крапки над «І» в дивовижних фінальних заїздах. Напруга не полишатиме трибун аж до церемонії нагородження.

Організатор заходу Вінницька федерація дрег-рейсингу та дріфтингу (VFDD), голова федерації та голова комітету ФАУ з дріфтингу Андрій Гальчинский, генеральний шинний спонсор події Український Торговий Дім «Белшина», очікуючи серйозний кворум учасників та потужні протистояння, не забувають і про інфраструктуру для глядачів. Окрім неймовірної спортивної боротьби, на вболівальників чекає шоу-програма, автограф-сесія з пілотами, виставка тюнінгованих автомобілів, вільний вхід в сервісний парк, торгові точки з їжею і напоями.

Чемпіонат України з дріфтингу знову у Вінниці

Та головне – цього року покращено сервіс з замовлення квитків. «Нині придбати квиток можна просто через форму на сайті Чемпіонату www.driftukraine.com. Спрощена процедура попереднього продажу квитків позбавить глядачів будь-якого очікування» – коментують організатори.

Стань свідком неймовірного протистояння українських гонщиків, оціни красу динамічних парних заїздів, вболівай та фотографуйся зі своїми фаворитами. Ти не можеш це пропустити!

Чемпіонат України з дріфтингу знову у Вінниці

Вартість квитків:

2 липня (тренування) - 100 грн.
VIP (день тренування) - 250 грн.
3 липня (день змагань) - 150 грн. (попередній продаж)
Вартість квитка в день змагань - 200 грн.
VIP (день змагань) - 400 грн.
Дітям до 10 років (у супроводі дорослих) – вхід безкоштовний

Попередній продаж квитків: (063) 730-30-30

Чемпіонат України з дріфтингу знову у Вінниці

Хештеги Чемпіонату: #driftukraineVINNITCA2016, #driftukraine, #VFDD

Детальна інформація на сайті

Слідкуйте за DCU в соціальних мережах: FacebookInstagram та Вконтакте

 



Переглядів: 2721
Поширень: 0