Чемпіонат з футболу для спецпризначенців провели вже вдруге

У Вінниці розіграли "Кубок героїв спеціального призначення" з футболу. За нього змагалися п'ять команд військовослужбовців сил спеціальних операцій ЗСУ, які представляли Кропивницький, Хмельницький, Бердичів, Очаків та Київ.

Військові кажуть, що для них таке дозвілля – один з методів релаксації. Як стверджують бійці Морського центру спеціальних операцій із Очакова, після служби на поле виходили тричі на тиждень, однак на змагання приїхали радше за позитивними емоціями, аніж заради перемоги.

"Це енергія, спілкування. Коли люди спілкуються, це додає якоїсь енергії, - і для АТО, і для служби у частині", - ділиться враженнями військовий Анатолій Мілевський.

У Вінниці розіграли "Кубок героїв спеціального призначення" з футболу

Бійці Кропивницького переконують, що грати можна і в перервах між обстрілами.

"На війні, коли не стріляють, теж граємо у футбол. Це нам додає сил, емоцій, переживань. Крім того, це підтримання фізичної форми та приємна втома", - коментує військовослужбовець 3-го полку спеціального призначення ЗСУ Олександр Тітенко.

У Вінниці розіграли "Кубок героїв спеціального призначення" з футболу

Як стало відомо, змагання для спецпризначенців влаштовує громадська спілка "Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО". Такий чемпіонат провели вже вдруге.

Голова спілки Анатолій Сливінський розповідає про мету проведення таких заходів: "Для того, щоб вони відволіклися від тих жахливих подій. Звичайно, що є справжні чоловіки, і молоді треба показати, що необхідно йти у нашу армію, служити і виконувати свій державний обов'язок".

У Вінниці розіграли "Кубок героїв спеціального призначення" з футболу

Перемогу у турнірі святкувала команда третього полку Спеціального призначення. Тож "Кубок Героїв спеціального призначення" зберігатимуть у Кропивницькому до наступного змагання.



Переглядів: 3084
Поширень: 0