Ювілейний Кубок «Rocket Carp 2016» на мальовничих просторах озера Ульяники, що в Київській області, проходив впродовж п’яти днів. На змагання приїхали 12 команд, а це 36 учасників, з усієї України: Чернівців, Львова, Києва, Миколаєва, Запоріжжя, Козятина, Бердичева та інших.

Приємно, що до когорти професійних рибалок долучилися і наші земляки. Команда у складі Сергія Матвіюка, Євгена Кучера, Сергія Откалєнка, незважаючи на несприятливі погодні умови – сильний дощ, град, не лише прийняла участь у змаганнях і поринула у вир спортивно-рибної боротьби, але й посіла почесне друге місце.

Улов козятинчан становить 119 кг, а переможців – на шість кг більше. Це здобуття можна вважати справжньою перемогою, адже у підсумку наші земляки поступилися справжнім майстрам карпфішингу – команді у складі трьохкратного чемпіона України, тренера збірної України з карпової ловлі Тараса Треєскота. Особливістю змагань було врахування ваги лише сімох найбільших рибин, а не всього улову.

Команда рибалок з Козятина виборола срібло на ювілейному кубку «Rocket Carp 2016» зі спортивної ловлі карпа

Для Сергія Матвіюка це далеко не перші змагання. Він об’їздив не лише чимало українських водойм, але й закордонних.

- Для мене карпфішинг означає дуже багато, зокрема, як і риболовля взагалі. Перш всього це любов до природи і достойного суперника – карпа, - ділиться враженнями Сергій. – Для того, щоб досягнути результатів як в спорті так і в трофейній рибалці потрібно пройти тернистий шлях, складовими якого будуть невдачі, розчарування, щоденна і наполеглива робота. І той, хто зможе все це здолати, буде винагороджений тим, що стане професіоналом своєї справи і рибаком з великої літери.

Команда рибалок з Козятина виборола срібло на ювілейному кубку «Rocket Carp 2016» зі спортивної ловлі карпа

Незабаром Сергій Матвіюк планує стати учасником рибної ловлі на здобуття Кубку Західної України.



Переглядів: 4347
Поширень: 0