Минулого тижня відбувся відкритий міський турнір з шахів «Південний Буг - 11». Пограти в шахи прийшло більше півсотні шахістів різної кваліфікації і віку.

З перших турів лідерство захопив молодий КМС, вихованець Вінницької шахової школи Дмитро Щербина – 5 очок з 5 можливих. І навіть поразка в 6 турі від А.Ходюка не завадила Дімі зібратися і фінішувати першим. Друге місце виборов, показавши надійну і впевнену гру, вінниччанин, рейтинг-фаворит Олег Яворський, третє – в Алєксандра Швайгєра.

Призерів вінницького турніру з шахів нагороджував міжнародний гросмейстер Сергій ФедорчукПризерів вінницького турніру з шахів нагороджував міжнародний гросмейстер Сергій Федорчук

Організатори запросили нагородити переможців вінниччанина, колишнього вихованця Вінницької шахової школи, міжнародного гросмейстера Сергія Федорчука, в якого була перерва між відповідальними турнірами, і який люб’язно погодився. Сподіваємось, що побачивши живого «гроса», молоді вінниччани почнуть займатись шахами з потрійною енергією і бажанням, щоб стати такими, як Федорчук і прославляти наш рідний край і Україну!



Переглядів: 2707
Поширень: 0