У м. Львів з 21 по 25 вересня на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України пройшли фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді збірних команд областей та міста Києва. Всеукраїнська спартакіада серед допризовної молоді проводиться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до Законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах.

Понад 200 юнаків, які представляли 21 збірну команди різних областей України ( в т. ч. команди Луганської та Донецької областей) та міста Києва визначали кращих спортсменів в особистому та командному заліках у бігу на 100 та 3 000 метрів, підтягуванні, плаванні, метанні гранати на дальність, стрільбі та подоланні смуги перешкод.

Вінницька команда зайняла ІІ місце у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді

Команда Вінницької області (учні 1999 – 2000 років народження) під керівництвом тренера збірної команди області з військового багатоборства, вчителя фізкультури Корделівської ЗОШ 1-3 ст. Калинівського району Вадима Брика зайняла 2 загальнокомандне місце.

Команда області також стала кращою в окремих змагальних видах:

  • 1 місця в бігу на 100 м та метання гранати;
  • 2 місце в бігу на 3000 м.

В індивідуальному особистому заліку за підсумками усіх видів випробувань 2 місце здобув Олександр Наконечний (Калинівський район), він також переміг в індивідуальному змаганні з метання гранати.

Вінницька команда зайняла ІІ місце у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді

В індивідуальному змаганні в бігу на 3000 м - 2 місце посів Вадим Підручний (Козятинський район).

10 членів збірної команди області виконали норматив кандидата в майстри спорту з військово-спортивного багатоборства.

Вінницька команда зайняла ІІ місце у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді

Команда Вінницької області була нагороджена кубком, члени команди медалями та грамотами від Мінмолодьспорт, Міносвіти і науки та Міноборони України.



Переглядів: 2882
Поширень: 0