У Вінниці пройде перший в Україні офіційний зимовий дрифт. Захід відбудеться за ініціативи Вінницької федерації драгрейсингу і дрифту (Vinnitsa Federation Drag & Drift) та за підтримки мера міста Сергія Моргунова. Про це повідомляє президент федерації Андрій Гальчинський на своїй сторінці у facebook

Winter Drift GP Vinnitsa – це має бути повноцінний заїзд  з тренуваннями, кваліфікаціями, парними заїздами, нагородженням. Захід розрахований як на професіоналів, так і на любителів автоспорту. Чемпіони України  Дмитро Іллюк, Олександр Гринчук і Олексій Головня, підтвердили свою участь у вінницькому дріфті.

Зараз організатори розробляють регламент і технічні вимоги до автомобілів. Вони зауважують, що правила будуть максимально лояльними. Будь-яка людина, що має задньопривідний автомобіль - від «Жигулів» до Mercedes, може спробувати свої сили в перегонах або на тренуваннях! Боротися з холодом допоможе гарячий чай і шашлик.  

Незабаром у Вінниці пройде перший офіційний зимовий дрифт

Змагання проходитимуть у три етапи: 21 та 22 січня, 11 та 12 лютого, 25 та 26 лютого. Подробиці про час та конкретне місце проведення дрифту будуть висвітлені в офіційній групі або на сайті driftukraine.com.



Переглядів: 5886
Поширень: 0