Вінницькі індорхокеїсти привезли з клубного чемпіонату Європи, який проходив 10-12 лютого у м. Будапешт, 3 місце! Команда «ОКС-ШВСМ» на чолі з тренерами Павлом Мазуром та Касьянчуком Миколою в заключному матчі зуміли обійти хокеїстів зі Словаччини з рахунком 7:2! Все ж, у підсумку вінничани отримали бронзу.

Фаворитами змагань були французи і ми, але в ключовому моменті не вистачило трішки у грі проти ХК «Bra» з Італії. Вигравали 4:2, а по завершенню гри мали 4:4, що вплинуло на кінцевий результат! В таблиці в нас однакова кількість балів, але в них краща різниця забиті-пропущені, - прокоментував гравець «ОКС-ШВСМ» Віталій Калінчук.

Таким чином, команди, які посіли перших два місця виходять в сильніший, а вінничани в наступному році знову будуть грати в третьому та і боротися за вихід в вищий. Не зважаючи на такий результат, вінницькі хокеїсти залишилися задоволеними турніром.

Вінницькі хокеїсти привезли бронзу з чемпіонату Європи, який проходив у Будапешті

Дуже сподобалася атмосфера турніру! З Франції та Італії приїхали вболівати фани! Загалом організація була продуманою та розписаною. Матчі були доступні в прямій трансляції, тому за  за нашою грою спостерігали рідні та друзі. Дуже приємно було відчувати підтримку, адже це заряджало енергією на вдалі ігри.

Вінницькі хокеїсти привезли бронзу з чемпіонату Європи, який проходив у Будапешті

Також Віталій вважає, що варто виділити гру воротаря Юрія Перепелиці, який добре постарався та часто виручав команду! Гарні результати показав Олександра Швець! Буквально місяць тому він брав участь у молодіжному чемпіонаті Європи, а в Будапешті вже грав на рівні зі старшими спортсменами. Протягом турніру активно забивали голи Вячеслав Пазюк, Богдан Коваленко, Іван Яковенко, Олександр Дяченко, Андрій Кошеленко, Сергій Дячук, Максим Онофріюк, Віталій Калінчук.

Вінницькі хокеїсти привезли бронзу з чемпіонату Європи, який проходив у Будапешті

Загалом хлопці показали злагоджену командну гру та гідно представили наше місто та країну на міжнародній арені. Вітаємо вінницьких спортсменів та бажаємо успіхів у прориві в вищий дивізіон!



Переглядів: 4548
Поширень: 0