15 березня вже вшосте стартував фотоконкурс «Вінниця спортивна 2017». Свої роботи на участь в ньому потрібно надіслати в електронному вигляді на адресу: [email protected]. Це потрібно зробити до 15 серпня. Взяти участь у конкурсі можуть всі бажаючі. Переможці отримають призи.

Вже кілька років поспіль у Вінниці проводиться конкурс фоторобіт на спортивну тематику «Вінниця спортивна». Його організатором є комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради. Мета фотоконкурсу – є поширення серед вінничан здорового способу життя, занять спортом.

У цьому році фотоконкурс стартував 15 березня. Взяти участь у ньому можуть всі бажаючі, вікова категорія не обмежена.

Конкурс проходитиме у два етапи. Перший етап (15.03.2017 р. - 15.08.2017 р.): збір фотоматеріалів. Надіслані фото будуть розміщені на сайті Вінницької міської ради в розділі «Спорт та фізкультура» та у пабліку «Вінниця спортивна» в соцмережі «Фейсбук». Другий етап (16.08.2017 р.- 05.09.2017 р.): розгляд фотоматеріалів конкурсною комісією, визначення переможців конкурсу. Нагородження відбудеться на День фізичної культури і спорту 9 вересня.

Конкурсні роботи потрібно надсилати в електронному вигляді на адресу: [email protected]. Робота має супроводжуватися назвою. Учасник конкурсу має право подати на конкурс не більше 5 власних робіт. Учасник конкурсу разом з роботою має надати таку інформацію: прізвище, ім'я, вік, контактний телефон. Особисті дані про учасників конкурсу не розголошуватимуться без їхньої згоди. Кінцевий термін подання конкурсної роботи − 15 серпня.

Серед критеріїв оцінювання робіт: повнота розкриття теми, оригінальність творчого задуму, змістовність, креативність, патріотизм.



Переглядів: 2087
Поширень: 0