На минулому тижні у столиці Грузії, Тбілісі пройшов міжнародний турнір з боксу. Наше місто на ньому представляв вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Володимир Кушнір. Юнак посів почесне третє місце.

Вінницькі спортсмени продовжують здобувати призові місця на міжнародній арені. У березні два золота та чотири срібла привезли вінничани з Міжнародного турніру з сумо. Також в цьому році вінничани показали високі результати на Чемпіонаті Європи з сумо та Чемпіонаті Європи зі стрільби кульової.

З 26 по 31 березня на Міжнародному турнірі з боксу хороші результати показав вихованець МК ДЮСШ «Вінниця» Кушнір Володимир. Він посів почесне третє місце. Тренує боксера Жураковський С.В.

Вінничанин Володимир Кушнір увійшов у трійку кращих боксерів на міжнародному турнірі у Грузії

Вінничанин Володимир Кушнір увійшов у трійку кращих боксерів на міжнародному турнірі у Грузії

Фото з соцмереж

Довідка

Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» заснована 3 квітня 2000 року. Школа розвиває три олімпійських види спорту: бокс, греко-римська боротьба, стрільба кульова. Адреса адміністрації: вул. 50-річчя Перемоги, 16Г. Директор школи Будяк Юрій Леонтійович, майстер спорту України з боксу.

Заняття проводяться в залах клубів:

бокс - С/К «Золота рукавичка» (вул. Академіка Янгеля, колишня Фрунзе, 43), С/К «Богатир» (вул. Гладкова, 3), С/К «Здоров'я» (вул. Якова Шепеля, колишня Примакова, 24), С/К «Славіс» (вул. Баженова, 34), ЦМС, СЗШ №10;

стрільба кульова - Палац дітей та юнацтва, СЗШ №22;

греко-римська боротьба - ЦМС, технічно-промисловий коледж, С/К «Олімпієць»

 



Переглядів: 4304
Поширень: 0