В неділю, 21 травня, у Вінниці відбудеться матч 32-го туру чемпіонату України з футболу (друга ліга). Наша «Нива-В» приймає «Арсенал-Київщину» (Біла Церква). Гра пройде на СК «Нива» (вул. П. Запорожця, 5). Початок – о 17.00. 

Поєдинок з білоцерковцями матиме принциповий характер. Причому незважаючи на те, що «Арсенал-Київщина» посідає 14-е місце в турнірній таблиці, а «Нива-В» – сьоме. Справа в тому, що в першому колі, коли справи у обох суперників йшли значно гірше (нивівці були середняками, а білоцерківці – відвертими аутсайдерами, поставщиками очок), наша команда поїхала в гості за трьома очками, а повернулася – з несподіваним нулем. Зокрема, тоді колектив Василя Вовка поступився з рахунком 1:2.

З того часу багато води утекло. Склад «Ниви-В» змінився наполовину, з’явився новий головний тренером Володимир Горілий (пройшов школу Валерія Лобановського у «Динамо»), а разом з цим покращилася гра і результати. Тож вболівальники зараз можуть цілком розраховувати на якісний футбол і перемогу-реванш у передостанньому домашньому матчі «Ниви-В» в поточному чемпіонаті.

Турнірна таблиця чемпіонату України з футболу (друга ліга) станом на 19 травня 2017 року

Турнірна таблиця чемпіонату України з футболу (друга ліга) станом на 19 травня 2017 року



Переглядів: 2194
Поширень: 0