У поточному році у спортсменок є неабиякі шанси потрапити у суперлігу, з якої вони вибули у 2004 році через брак коштів. До міського голови вони прийшли заручитись підтримкою та поговорити про можливу фінансову допомогу для команди.

Вінницькі волейболістки борються за місце у суперлізіПерші вагомі результати вінницької волейбольної команди були здобуті 12 років тому. Тоді дівчата посіли перше місце серед команд першої ліги. Через рік стали переможцями уже у вищій лізі та згодом увійшли у суперлігу. Такий стрімкий підйом по професійних сходинках тривав недовго. Через припинення фінансування волейболістки одна за одною покидали лави своєї команди. У минулому році вінничанки знову здійснили прорив у спортивній кар\'єрі і тепер двічі на день увесь робочий тиждень тренуються для того, аби знову увійти до суперліги.

Міський голова Володимир Гройсман підтримав спортивний дух команди та її тренерів Олександра Бондаренка та Олександра Краєвського і пообіцяв у межах можливостей бюджету запланувати кошти для жіночої волейбольної команди, яка уже піднялась на високий рівень. Вінницькі волейболістки борються за місце у суперлізі«Для того, аби ви розуміти, яка у нас ситуація, я вам поясню деякі моменти, - розповідає Володимир Гройсман. - На спортивну галузь міста з державного бюджету щороку виділяється близько 2,5 мільйонів гривень. У той час, як лише для виплати заробітної плати тренерам та утримання спортивних шкіл нам потрібно десять мільйонів. Ця різниця покривається з міської казни. Але попри це, я обіцяю, що ми обов\'язково розглянемо можливість підтримати фінансово і вашу команду».

Наприкінці зустрічі тренери подарували міському голові волейбольний м\'яч з автографами спортсменок. А волейболістки та їх тренери від міської влади отримали пам\'ятні подарунки та подяки від міського голови.


Переглядів: 2805
Поширень: 0