27 травня у Вінниці відбудуться міжнародні командні змагання з тхеквондо (ВТФ) «RIA OPEN CUP TAEKWONDO 2017».

У змаганнях братимуть участь команди хлопців та дівчат з 8 регіонів нашої країни, серед яких призери та чемпіони України, етапів кубків Світу, Міжнародних турнірів та власники чорних поясів.

До участі у змаганнях долучаться команди з Молдови, Словаччини, Греції, Болгарії, Білорусі та Азербайджану. В цілому, очікують прибуття 12 команд. Загалом, вікова категорія учасників змагань від 8 до 17 років, які поділяються на 4 категорії: молодші юнаки 2008-2009 р.н., юнаки 2007-2006 р.н., кадети 2003-2005 р.н. та юніори 2000-2002 р.н.

Змагання проходитимуть за підтримки Федерації Тхеквондо (ВТФ) України, управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА, комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради та Національного Олімпійського Комітету України у Вінницькій області.

Вінниця вперше прийматиме міжнародний турнір з тхеквондо

За словами організаторів, такого роду змагання, де братимуть участь команди з інших країн, проводитимуться у Вінниці вперше. Для всіх учасників, а також тренерів, не залежно від результатів змагань, передбачені цікаві сувеніри та подарунки, а для переможців організатори підготували спеціальні нагороди у вигляді кубків та медалей.

«Міжнародний фестиваль «TAEKWONDO RIA OPEN CUP 2017» це свято тхеквондо ВТФ у Вінниці, що буде проводитись у розділі олімпійського тхеквондо ВТФ – ТК5, а саме командні змагання 5х5 або «стінка на стінку». Це дуже видовищний та захоплюючий вид для звичайного глядача. Кожний спортсмен обов’язково буде одягнутий у захисну екіпіровку, а саме шолом, який дозволяється з захистом обличчя, капа, жилет, щитки на руки та на ноги, невеликі перчатки на руки та на ноги, бандаж, наколінники і налокітники. Адже максимальний захист тіла дає змогу максимально уникнути травм. Все відбуватиметься зрозуміло глядачам за рахунок електронної системи нарахування балів, де всі матимуть змогу спостерігати на великому екрані бали, які виставляються при нанесенні точних ударів, час поєдинку та раунди», - зазначила президент Вінницької міської федерації Тхеквондо Аліна Новинюк.

Вінниця вперше прийматиме міжнародний турнір з тхеквондо

Окрім того, під час змагань глядачі матимуть змогу голосувати за тих спортсменів, які сподобаються їм найбільше і за результатами голосування спортсмени-лідери глядацьких симпатій також отримуватимуть цікаві та цінні призи.

Проводяться змагання з метою розвитку та популяризації олімпійських видів спорту, зокрема тхеквондо, а також залучення дітей та молодь до занять спортом і ведення здорового способу життя.

Відвідати зазначений захід мають змогу всі охочі, адже вхід вільний.



Переглядів: 2811
Поширень: 0