Понад двісті п’ятдесят спортсменів та тренерів під національними прапорами тринадцяти країн, в тому числі світові «Зірки над Бугом-2010» стартували у м.Вінниціта європейські чемпіони і призери 24 лютого відкривали міжнародний турнір зі спортивної акробатики «Зірки над Бугом-2010», який проходить у Вінниці.

Змагання вже стали доброю традицією нашого краю, адже проводяться вдев’ятнадцяте. Втім, як зазначив організатор, заслужений тренер України Леонід Голяк, такого масштабу, як цьогоріч, ще не було. Такий професійний склад спортсменів разом може зібрати тільки чемпіонат світу чи Європи. У цих змаганнях виступають сімдесят п’ять складів з трьох видів вправ. Вік - одинадцять-шістнадцять років, дванадцять-дев’ятнадцять, п’ятнадцять і старше, ще три категорії, де будуть розігруватися медалі.

«Зірки над Бугом-2010» стартували у м.ВінниціНашу державу на змаганнях представляють акробати з шести міст: Києва, Вінниці, Львова, Миколаєва, Кривого Рогу та Одеси. Як зазначила заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова, турнір «Зірки над Бугом» відноситься до тих заходів, яким не страшна криза, бо завдяки цим змаганням Вінниччину знають не лише в Україні, а й далеко за її межами. Позбавити вінничан і шанувальників такого дійства - це просто не справедливо, а тому, незважаючи на будь-які труднощі, влада області та міста знайшла можливість, щоб цей турнір був профінансований і змагання пройшли на найвищому рівні. Докладено максимум зусиль аби усі гості, які приїхали на турнір, захотіли до нас повернутися. Якщо так буде, зазначила Любов Спірідонова, значить ми справилися із своїм завданням.

А поки змагання тривають, як мовиться, вболіваймо за своїх.


Переглядів: 3535
Поширень: 0