10-11 лютого 2018 року в м. Житомирі відбувся черговий тур ХХVІІ чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Першої ліги сезону 2017/2018 рр. На цій зустрічі протистояли дві команди лідерів підгрупи. «Вінницькі зубри» грали проти БК «Житомир». А вже17-18 лютого «Вінницькі зубри» приймають БК «Старий Луцьк». Ігри будуть проходити в спортивному залі ВНМУ 17 лютого о 18.00 год. та 18 лютого о 13.00 год

10 лютого відбулася запекла боротьба. В основному часі не визначились переможці і був додатковий час (5 хвилин), але саме цікаве, що і цього не було достатньо і відбулася ще одна п’ятихвилинка. Давно такого не було, щоб в одній грі було проведено два овертайма. Це показує, що дійсно зустрілися дві сильних команди, які не готові були здатися без бою. Але на превеликий жаль «Вінницьким зубрам» не вдалось в гостях перемогти і з рахунком 108:109 перемогу здобула команда БК «Житомир». За підсумками цієї гри найрезультативнішими гравцями «Вінницьких зубрів» стали: №7 Шкондя Юрій – 34 очки та №1 Козанчук Августин – 33 очки.

Цими вихідними "Вінницькі зубри" гратимуть з БК "Старий Луцьк"

11 лютого після першого ігрового дня здавалося, що команди втомлені і не зможуть показати ще одну запеклу боротьбу. Але і в цей день ніхто не хотів поступатися. І відбулася ще одна неймовірна та інтригуюча гра, де також не було зрозуміло до останньої хвилини хто одержить перемогу. Та з рахунком 85:86 здобула перемогу команда БК «Житомира». За підсумками цієї гри найрезультативнішими гравцями «Вінницьких зубрів» стали: №1 Козанчук Августін – 29 очок та №7 Шкондя Юрій – 24 очки.

Це були дві запеклі боротьби «Зубрів», де не вдалося реалізувати перемоги. Але наші хлопці не здаються і ще покажуть на що вони здатні. Приходьте і підтримайте команду!



Переглядів: 1709
Поширень: 0