Після перемоги «Ниви» в гостях над хмельницьким «Поділлям» із рахунком 4:1 наша команда піднялася на третю сходинку турнірної таблиці. Вона потіснила з неї ФК «Львів», який в Житомирі програв місцевому «Поліссю» - 0:2.

Наступний поєдинок 23-го туру чемпіонату України наша команда проведе у Вінниці в суботу, 21 квітня. Суперником «Ниви» буде чернівецька «Буковина». Початок гри на Центральному міському стадіоні (колишній «Локомотив») - о 16.00. Торік буковинці вдома обіграли нас із рахунком 3:0, тож зараз чекаємо реваншу.

У суботу Вінницька «Нива» приймає «Буковину»

- Для нас це пересічна гра. Як завжди, важка. Адже в другій лізі всі команди є досить «в’язкими». І «Буковина» не є виключенням. У неї свій цікавий стиль. Це хороша, сильна команда. Нагадаємо, торік буковинці здолали «Ниву» вдома із рахунком 3:0., - говорить головний тренер «Ниви» Денис Колчін.

У суботу Вінницька «Нива» приймає «Буковину»

Але ми не розділяємо команди за певним рейтингом. Для нас матчі з «Агробізнесом», «Буковиною» та «Поділлям» - всі непрості. У «Ниві» триває становлення колективу. І дуже важливо не розслаблятися, не почивати на лаврах після двох попередніх перемог. А забути попередні матчі і рухатися далі.    

У суботу Вінницька «Нива» приймає «Буковину»



Переглядів: 1535
Поширень: 0