Сьогодні, 25 травня, на Європейській площі міста відбулася прес-конференція щодо проведення благодійного забігу «Чужих дітей не буває», який 2 червня цього року відбудеться у м. Вінниця.

Благодійний марафон проводитиметься у рамках Міжнародного дня захисту дітей, що традиційно припадає на 1 червня.

Ініціаторами заходу виступили громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» та громадська організація «Українська асоціація інвалідів АТО». Марафон відбуватиметься за підтримки народного депутата України Сергія Кудлаєнка та міського голови Сергія Моргунова.

У Вінниці проведуть благодійний забіг, аби зібрати кошти на оздоровлення діток з Луганщини та Донеччини

«Благодійний забіг «Чужих дітей не буває» – це перша акція такого формату на Вінниччині, і я переконаний, що не остання. Це гарна нагода для кожного долучитися до справи допомоги дітям, тому що справедливо говорять, що чужих дітей не буває», – зазначив народний депутат України Сергій Кудлаєнко.

У Вінниці проведуть благодійний забіг, аби зібрати кошти на оздоровлення діток з Луганщини та Донеччини

«Мета забігу – збір коштів на літнє оздоровлення 80 дітей з Луганської та Донецької областей. Ми плануємо зібрати близько 400 тисяч гривень. Ці кошти буде використано для облаштування дитячого відпочинку та оздоровлення протягом 24 календарних днів у дитячому санаторії «Подільський Артек», – відзначив голова громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

У Вінниці проведуть благодійний забіг, аби зібрати кошти на оздоровлення діток з Луганщини та Донеччини

Планується, що у благодійному забігу візьмуть участь військовослужбовці Повітряних сил Збройних сил України, Військової частини 3008 та 3028 Національної гвардії України, представники Управління Служби безпеки України у Вінницькій області, Прокуратури Вінницької області, Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області, Головного управління Національної Поліції у Вінницькій області, Управління патрульної поліції у Вінницькій області, Головного управління Державної фіскальної служби України у Вінницькій області, Державної служби охорони, а також ветерани десантних військ області.

Забіг розпочнеться з реєстрації учасників о 9.30 год. на площі К. Могилка (проспект Космонавтів). Старт забігу – о 10.15 год., маршрут пройде по вулиці Хмельницьке шосе до Центрального парку культури і відпочинку міста.

Фінішують учасники біля арки ЦПКіВ, де об 11.00 год. відбудеться прес-брифінг та оголошення результатів благодійного забігу «Чужих дітей не буває».



Переглядів: 3206
Поширень: 0