З 30 травня по 1 червня у м. Одеса відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України із легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат.

Щорічний захід відбувся у Одесі в рамках Всеукраїнського фестивалю «Динамо» - дітям України». Його організували ФСТ «Динамо» та Національна поліція України з нагоди Дня захисту дітей і з метою фізичного виховання здорової нації.

Напередодні всеукраїнського чемпіонату, у Вінниці проходили відбіркові змагання, учасниками яких були вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних секцій та вихованці спеціалізованих закладів. Шестеро переможців змагань представляли Вінниччину на Всеукраїнському чемпіонаті в Одесі. Учасники змагалися у стрибках в довжину, метанні м’яча та бігові.

Юні спортсмени представили Вінниччину на змаганнях в Одесі

Мета заходу – відволікти дітей, насамперед вразливих категорій населення, від негативного впливу вулиці, шляхом залучення до активних занять спортом.

Кожному учаснику змагань подарували футболки та бейсболки, а також набір для гри в бадмінтон. Крім того, у вільний від змагань час, діти насолоджувалися сонцем, морем і цікавими екскурсіями.



Переглядів: 1880
Поширень: 0