Футбольний клуб «Нива» напередодні відіграв останній домашній поєдинок в рамках першості другої ліги. І хоча, з огляду на турнірне завдання, цей матч для подолян нічого не вирішував, вболівальники чекали на зустріч з нетерпінням. Вона відбулася на новій домашній арені вінницької команди. Стадіон з однойменною назвою було заповнено вщент, відтак, побувати на його відкритті можливість отримали не усі вболівальники.

У Вінниці відкрили новий спорткомплекс "Нива"

Три з половиною тисячі місць – саме таку кількість глядачів сьогодні здатен вмістити СК Нива. За подальшого прогресу команди увага до клубу зростатиме,а тому і грати подоляни можуть все ж таки на полі Центрального міського стадіону. Головне - у вінницької команди з’явилася повноцінна тренувальна база. І не лише у неї.

— Спорудження арени розпочали влітку минулого року, — розповідає президент вінницької команди Олег Караванський. — На будівництво спорткомплексу витратили більше 10 мільйонів гривень. Окрім стадіону, він включає два поля для міні-футболу та допоміжні приміщення.

У Вінниці відкрили новий спорткомплекс "Нива"

Введення в експлуатацію нового стадіону – це значний внесок у соціально-економічний розвиток міста – наголосив очільник обласного центру Володимир Гройсман. Задля реалізації проекту не було витрачено ані копійки з місцевого або ж державного бюджетів. Усе за рахунок меценатів. Зі свого боку міська та обласна влада виділили для розвитку клубу близько півмільйона гривень.

Міськвиконком видав клубу сертифікат на 200 тис. грн

Сповнена оптимізму разом із міським головою і уся футбольна громадськість обласного центру. Вболівальники сподіваються, що спорудження нової футбольної арени стане початком великого і незворотного поступу вперед для вінницької команди майстрів. Принаймні, у першому поєдинку на ньому зі Львовом-2 підопічні Олега Федорчука здобули переконливу перемогу з рахунком 3:0.

У Вінниці відкрили новий спорткомплекс "Нива"

За інформацією ВОДТРК, Газета.ua, niva.vn.ua


Переглядів: 19631
Поширень: 0