«Одеські Пірати» – «Дніпропетровські Ракети» – 12:24

Першим матчем турніру стала гра між «Одеськими Піратами» та «Дніпропетровськими Ракетами». Перші очки заробила команда хазяїв турніру «Пірати» і свисток після першої половини зафіксував рахунок в 12:6. Після перерви команда Дніпропетровська активно пішла в атаку та підтягнула свій захист, на що не останнім чином вплинули травми двох гравців «Ракет». Складалося враження, що кожен гравець намагається помститися за травми своїх одноклубників. Фінальний свисток зафіксував рахунок «12:24» на користь «Дніпропетровських Ракет»

«Одеські Пірати» – «Вінницькі Вовки»

«Одеські Пірати» – «Вінницькі Вовки» – 6:32

Гра розпочалася з атаки «Вовків», які досить ефективно почали використовувати бігові комбінації, чого не очікували суперники. Одесити ніяк не могли зупинити раннінбеків Вінниці, що давало змогу вінничанам все ближче наближатися до залікової зони суперника. Досить швидко гості відкрили рахунок і поступово його збільшили, завдяки вдалим діям ранінбека «Вінницьких Вовків» Андруника Юрія. Також потрібно відмітити гру захисту, а в особливості лайнбекерів Вінниці Перегончука Сергія та Дзиганського Леоніда, які своїми активними діями не давали одеситам змоги наблизитися до залікової зони суперників.

Хоча все ж таки «Пірати» один раз змогли переграти захист «Вовків». Наприкінці другої четверті коли до перерви залишалося декілька секунд, а до ендової зони вінничан менше десяти ярдів господарі за допомогою пасової комбінації занесли тачдаун, але не спромоглися вдало розіграти двохочкову реалізацію.

Друга половина гри проходила під диктовку вінницької команди, яка і надалі продовжувала впевнено грати у захисті, не даючи можливості зрівняти рахунок господарям. А напад в цей час поступово збільшував розрив, і незважаючи на жорстку гру одеситів, яка епізодами переростала просто у не спортивні грубощі (про що і свідчить велика кількість фолів за «неспортивну поведінку» та персональних зауважень зі сторони «Піратів») команда «Вінницькі вовки» здобула впевнену перемогу з рахунком 6:32.

Отже, завдячуючи надійні грі захисту та впевненій грі у нападі команда «Вінницькі Вовки» здобула свою першу перемогу з чим ми її вітаємо !!!! Так тримати!!!

американський футбол

«Вінницькі Вовки» – «Дніпропетровські ракети» – 6:18

Наступним суперником для вінничан на цьому турнірі стала команда з Дніпропетровська «Ракети». Дніпропетровці так само як і вінничани отримали перемогу над «Одеськими Піратами». Тому у цьому матчі визначався переможець турніру. Гра розпочалась з невдалої атаки «Вовків», які не змогли завершити свій перший драйв. Але й суперник не зміг порадувати глядачів результативністю. Було видно, що ні «Вовки», ні «Ракети» не хочуть ризикувати, оскільки суперники були рівні по силам і один тачдаун міг вирішити хід гри. До перерви жодна з команд не змогла відзначитися тому перша половина закінчилася з «сухим» рахунком «0:0».

Друга половина гри розпочалась з невпевнених атак суперників. Було помітно, що обидві команди втомилися, але ні одна з них не хоче здаватися. В кінці третьої четверті дніпропетровцям вдалося знайти «шпарину» у захисті вінничан та відкрити рахунок у грі. Не встигли «Вовки» отямитися після пропущеного тачдауна, як «Ракети» знову занесли м’яч у ендову зону вінничан. При таких обставинах команді з Вінниці довелося йти на ризики, що призвело до сейфті і додало, ще два очки в залік супернику. Після цього коли до завершення гри залишалося кілька хвилин вінничани знайшли у собі сили і завдяки чудовій грі Хомина Євгена змогли відіграти один тачдаун. З часом який залишився до кінця гри атака дніпропетровців вдало розпорядилася, і не дала вінничанам жодної спроби відігратися. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Дніпропетровських Ракет» з рахунком 18:6.

Після матчу відбулася церемонія нагородження переможців турніру та визначення найкращого та найрезультативнішого гравця нападу, яким став ранінбек «Вінницьких Вовків» Андруник Юрій, та найкращого гравця захисту, яким визнали лідера «Дніпропетровських Ракет» Максима Василика.

 


Переглядів: 4030
Поширень: 0