У Вінниці вже розпочали працювати два муніципальні спортивні клуби «Перемога» та «Воля», які спорт зализнаходяться за адресою вул. Стеценка, 50. Це колишні клуби за місцем проживання, які після тривалого занепаду міська влада почала відроджувати і повертати їх до виконання своїх безпосередніх функцій - організацію дозвілля дітей та молоді, які мешкають неподалік таких закладів.

Клуби «Перемога» та «Воля» стали першими ластівками на шляху такого відродження. На початку 2010 року їх було передано на баланс комунального закладу «Спорт для всіх». Тоді ж і розпочалась підготовка цих двох приміщень до повноцінної роботи. Нещодавно обидва клуби відкрили свої двері для відвідувачів. У залах уже можна займатись, але ще триває поступове їх наповнення необхідним інвентарем.

Обидва клуби по вулиці Стеценка мають спортивне спрямування. Тренажерний зал та приміщення для занять фітнесом працюють з 8:00 до 22:00. Три години на день проводяться безкоштовні заняття (10:00-11-30 та 14:30-16:00 - соціальні години у тренажерному залі). Решта часу обидва зали складають конкуренцію подібним комерційним клубам.

Існуючі площі дозволяють протягом години приймати 45 осіб (15 у фітнес-залі та 30 у тренажерному). З усіма бажаючими займатись спортом працюють тренери.

На черзі - відродження інших клубів, які раніше працювали при ЖЕКах. Міська влада планує відновити мережу таких клубів і надати можливість юним вінничанам неподалік від дому цікаво і з користю проводити свій вільний час


Переглядів: 7426
Поширень: 0