Олімпійські європейські змагання проходитимуть із 26  по 29 червня у місті Кельце. На них запрошено дітей з міст-побратимів. У Вінницькій мерії вирішили, що до Польщі на змагання поїдуть діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.


Від міської ради дітлахи отримали спортивну амуніцію: шорти, футболки, кросівки, блайзер, спортивний костюм та дорожню сумку. Забрати дорожні пайки дітям пообіцяв начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг міськради Сергій Кудлаєнко. Крім того, кожна дитина отримає ще й 20 євро на кишенькові витрати – це зобов’язання на себе взяло одне з міських приватних підприємств.

Змагання у Кельце відбудуться майже з 20 видів ігор. Серед них знайомі дитячі забавки, такі як вибивало, кеглі, крикет, обертання обручу. Змагатимуться дітлахи також з перегонів з яйцями, метання підкови та кидання капусти в діжку. Крім того, кожна делегація, яке візьме участь у змаганнях, має ще й представити свою країну.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман побажав маленьким вінничанам успіху та перемог, а також гарно відпочити. Володимир Гройсман також повідомив, що усі проблеми з документами уже вирішено.


Переглядів: 3480
Поширень: 0