Про це "Українському футболу" заявив тренер команди Олег Федорчук.

"Якби ми купували футболістів, тоді мали би право на якісь маніпуляції щодо їхніх трансферів. На ділі ж усі гравці приходять до "Ниви" безкоштовно", - переконує тренер.

"У такому випадку кожен з них при підписанні контракту обговорює можливість зміни команди. Тобто, аби володіти контрактом футболіста, потрібно вкласти в нього гроші", - продовжив він.

"Якщо "Шахтар" купує бразильців по 10 млн., він тримає їх скільки заманеться, якби вони приходили безкоштовно, то й із "Шахтаря" вони б ішли при першій же вигідній нагоді", - впевнений Федорчук.

За його словами тут діє модель "аби щось продати, потрібно це купити".

"У всякому разі я не пам\'ятаю, коли Вінниця востаннє купувала футболіста. У цьому столітті такого, мабуть, не було", - зазначив Федорчук.

"По зарплатам у нас із "Олександрією" така ж різниця як і в "Оболоні" з "Шахтарем". Ті суми, які отримують гравці олександрійців в доларах, ми не можемо собі навіть уявити в гривнях!", - каже тренер.

"У них бюджет в разів вісім більший, ніж наш. А чого ви хотіли? Аби ми на велосипедах автомобілі обганяли?!.. Це не серйозно!", - цитує Федорчука ukrfootball.in.ua.


Переглядів: 3259
Поширень: 0