27 вересня 2011 року в приміщенні Вінницької міської ради відбулася прес-конференція, на якій було представлено нову спільну програму відділу молоді та туризму міської ради і комунального закладу «Подільський туристично-інформаційний центр» - «Відпочинок по обміну». В розвинених країнах доволі поширеним є даний вид відпочинку. Ідея туризму по обміну будинками розвивається в Європі вже більше 50 років. Практично вся студентська Європа подорожує саме таким чином. В Інтернеті безліч пропозицій різних клубів по обміну квартирами на період відпочинку. Але не завжди іноземний досвід можна напряму застосувати в Україні. Доводиться його адаптувати до українських реалій.

Нещодавно делегація молодих вінничан побувала на Європейському молодіжному форумі у місті Тарнов (Польща). Там були присутні молоді лідери практично зі всіх країн Європи. Багато нових друзів і нових вражень. Молодь вирішила поєднати міжнародний досвід і реалізувати його для вінничан. Зрозуміло, що одразу приєднатись до всіх міжнародних систем складно. Тому ми, для початку, пропонуємо студентський туристичний обмін для українських і польських студентів.

До Всесвітнього Дня туризму відділ у справах молоді та туризму презентував нову програму

«Суть програми в тому, що студенти, які увійдуть до бази даних запрошують до себе погостювати студентів з Польщі. Для гостя потрібно організувати перебування в Україні. На час його подорожі стати особистим гідом і гостинним господарем. Потім польський студент організовує для Вас рівноцінне перебування у Польщі. Програму професійно підтримує Подільський туристично-інформаційний центр. Завітавши до Вінницької Вежі, Ви зможете заповнити анкету. Далі потрібно чекати, поки знайдеться охочий погостювати у Вас. Таким чином, туристи економлять на проживанні, ближче знайомляться з особливостями країни. Поїздки можна буде розпочати з листопада 2011 року. Тривалість подорожей від 4-х днів. На першому етапі обмін здійснюється лише між студентами України і Польщі». – зазначив начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов під час прес-конференції.

До Всесвітнього Дня туризму відділ у справах молоді та туризму презентував нову програму

Додаткову інформацію можна отримати у Подільському туристично-інформаційному центрі, вул.Козицького, 20, Вінницька Вежа, 1 поверх, тел.: 50-85-85.


Переглядів: 4411
Поширень: 0