Благодійна акція, яка розпочалася у Вінницькому національному аграрному університеті «Побачення в універі», вийшла за рамки навчального закладу. Тепер до неї приєднуються усі бажаючі. Усі, хто купить побачення - допоможуть дітям-сиротам з дитбудинку «Добро».

Суть акції полягає в тому, що всі бажаючі прийняти участь в ній завантажують свої фотографії в один з альбомів в групі у вконтакті і пишуть пару слів про себе…далі під фотографією проводиться аукціон.

На всі виручені гроші ми або купимо необхідні речі для діток з Дитячого притулку "ДОБРО", або допоможемо їм матеріально.

Умови: Це може бути звичайна дружня зустріч, прогулянка, знайомство, а за вашим бажанням і побачення;)

- Ця благодійна акція не нова, її проводили в різних вузах по всій Україні. Ми з братом, головою студентського парламенту Вінницького національного аграрного університету Віктором Гнатюком, вирішили провести її у своєму університеті. Але багато людей не з нашого вузу також захотіли взяти участь в акції, тому ми вирішили зробити її більш масштабнішою. Тепер кожен бажаючий може взяти в ній участь, - говорить мер «Студентської республіки» Микола Гнатюк. - Якихось обмежень для учасників немає. За перші три дні існування групи кількість переглядів – п’ять тисяч людей. Ми навіть не очікували, що вона буде такою масштабною. На даний момент в групі близько 1200 людей. Зареєструвалися учасниками на сьогодні більше двохсот хлопців і трьохсот дівчат.

Суть акції полягає в тому, що всі бажаючі взяти участь в ній, завантажують свої фотографії в один з альбомів в групі у вКонтакті. Далі під фотографією проводиться аукціон – хто більше запропонує за зустріч з цією людиною. Заявлена сума має бути сплачена у касу благодійної акції.

- Хочу наголосити, що за умовами акції ми не «продаємо людей», ми «продаємо» побачення з ними. Це може бути звичайна дружня зустріч, прогулянка, знайомство, а за вашим бажанням і побачення. Заздалегідь обговорити умови вашої зустрічі з людиною, яку «купуєте». Тому, якщо у вас є бажання допомогти дітям і цікаво провести час – приєднуйтеся.

Завершення акції першого грудня. О 16.00 всі зустрічаємося біля башти на Козицького, робимо матеріальне вкладення і розходимося по парах, - каже Микола Гнатюк.

Заявки до участі приймаються до 20 листопада. Голосування за лоти триває до 27 листопада.

ЗАВЕРШЕННЯ АКЦІЇ: 01.12.11р.

Акція проводиться Студентським парламентом ВНАУ.

Посилання на зустріч:
http://vkontakte.ru/visitsforchildren

Заявки до участі приймаються до 20 листопада. Голосування за лоти триває до 27 листопада.


Переглядів: 4613
Поширень: 0