20-26 лютого 2012

Брюссель

Ти активний студент та цікавишся зв’язками з європейським Союзом?

Вільно володієш англійською мовою?

Маєш бажання зустрітися з посадовцями європейських інституцій та ознайомитись з їх професійною діяльністю?

РЕЄСТРУЙСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ!

Навчальна Академія Європейського Міжнародного Руху це навчальна програма високого рівня, що має на меті ознайомлення з діяльністю європейських інституцій та надання доступу до програм доступних для студентів. Під час тижневої програми у дружній атмосфері студенти матимуть можливість зустрітись зі спеціалістами європейських інституцій у Брюсселі.

Для того, щоб врахувати потреби та інтереси наших студентів, ми запланували спеціальну сесію з питань відносин між Європейським Союзом і країнами, що входять до Співдружності Незалежних Держав, Туреччини та Західних Балкан . Особливу увагу буде приділено зовнішнім відносинам ЄС. Засідання планується проводити з зацікавленими організаціями в Брюсселі, наприклад, місіями в ЄС, неурядовими організаціями, аналітичними центрами, молодіжними організаціями і т.д. Відвідування установ також є частиною програми.

Порядок подачі заявок

Кандидатам необхідно надіслати повне резюме (із зазначенням дати народження) та мотиваційний лист англійською мовою. Всі лекції англійською мовою, тому вимагається високий рівень письмової та розмовної англійської мови. Ви також повинні мати добрі знання про Європейський Союз, і, найголовніше: мати мотивацію та зацікавлення!

Даний тренінг спрямований для студентів та нещодавніх випускників не старших 30 років.

Реєстраційні внески

Реєстраційний внесок становить 750€ і включає в себе проживання, місцевий транспорт та харчування. Якщо ви віддаєте перевагу, власному помешканню, ви можете сплатити 450€.Ця сума не включає поїздки до та з Брюсселя. Члени молодіжних організацій AEGEE та JEF і мають право на скорочення витрат, оскільки вони є членами асоціації ЄМР.

Реєстрація та додаткова інформація

Для реєстрації або одержання більш докладної інформації, будь ласка, відправте електронною поштою своє повідомлення за адресою: [email protected] або відвідайте веб-сайт Академії

Фотоальбоми доступні на нашій сторінці Facebook Fun Page.

 


Переглядів: 4091
Поширень: 0