Відповідь на це запитання щороку у феєричний день Святого Валентина можна спостерігати в усіх ВНЗ Вінниччини, адже «паростки» почуттів частіш за все зароджуються у найкращі роки життя – студентські, не зважаючи на крилату фразу: «Любви все возрасты покорны»… Найбільш насиченим святковий день виявився у вінницькому національному аграрному університеті, який був організований депутатами Студентського Парламенту Вінниччини та студентською Профспілковою організацією університету за активної підтримки адміністрації ВУЗу.

У цей день у Вінницькому національному аграрному університеті , не зважаючи на зимній морозець та сніжок , панував теплий та романтичний настрій. Святково прибраний хол головного корпусу дарував атмосферу свята і закоханості кожному студенту та викладачу, також її доповнювали чарівні Амурчики, які дарували усім теплі вітання та позитивні емоції. А тим, хто не знайшов ще свого кохання пускали «свої стріли». В корпусах були скриньки для «валентинок», де кожний студент міг кинути листівку, яка потім була доставлена до адресата.

Протягом дня працював студентський РАГС, де усі закохані пари мали можливість випробувати себе у ролі молодого подружжя. Можна сказати так звана репетиція: наречені, свідки, свідоцтво про одруження, каблучки, штамп в студентському квитку і навіть подарунок - футболка від ректора університету. Загалом за день роботи студ. РАГСу одружилося більше сотні пар.

На «Стіні кохання», яка виявилася дуже популярною , студенти та не тільки, залишали свої оригінальні та щирі вітання своїм коханим, друзям ну, і звичайно ж, викладачам. А у відповідь - ректор ВНАУ Калетнік Г.М. також залишив на «Стіні кохання» вітальні слова усьому студентству університету .

Був проведений майстер-клас із виготовлення валентинок, всі бажаючі зробити унікальний подарунок своїми руками охоче навчалися та створювали власні шедеври за допомогою простого паперу. Адже подарунок зроблений власними руками скаже вашій коханій половинці значно більше, ніж будь що інше. Був організований святковий концерт, що проходив в актовій залі ВНАУ, на вході глядачів чекали «амурчики», які давали кожному «одинокому серцю» так звані білетики різних кольорів, дівчатам – рожеві, хлопцям – блакитні, де вони залишали свої контактні дані, а потім протягом концерту «амурчики» почали обмінювати рожеві на блакитні в результаті вийшло так зване знайомство на осліп, звичайно по взаємному бажанні обох. Також «янголи кохання» частували всіх смачненьким та не звичайним печивом з побажанням всередині.

Сам концерт проходив в форматі програми «Мій зможе». Для цього серед студентів було обрано пари, які одружені і є студентами ВНАУ , бажання взяти участь виявило 4 одружені пари. Після проведення конкурсів та концертних номерів , був підведений підсумок і оголошено переможців. В подарунок пара переможців отримала поїздку в Карпати, а також всі отримали втішні призи.

По завершенню святкового концерту закохані пари вийшли на вулицю та запустили в небо небесні ліхтарики у формі серця, що символізували безмежність їх кохання, як повітря, в якому вони летіли.

Креативними виявились студенти ВТЕІ КНТУ, які створили ліфт кохання для двох, що був декорований вітальними листівками!

Фіналом генералізованої акції «Стіна кохання», яка пройшла у кожному ВНЗ міста Вінниці, стала 48-метрова «стіна» на Театральній площі, яку тримали депутати Студентського Парламенту Вінниччини, під звуки мелодій про кохання українських виконавців, що звучали на центральній вулиці міста. Феєричну атмосфера та настрій, створений студентами оцінили усі бажаючі перехожі, які могли також проявити свої почуття написаними рядками на «стіні»! До акції приєдналось досить багато студентів, деякі навіть так захопились, що коли замерзли, то не проявляли ініціативи закінчувати акцію, пояснюючи це так: «Зараз молодь перестає вірити в кохання як в чарівну силу, яка пов’язує серця двох закоханих, а відноситься до нього без поваги». То цей жест був виявленням волі молодого покоління «Померзнемо, але покажемо усім те, що кохання має силу».



Переглядів: 9023
Поширень: 0