День Св. Валентина у нашому місті відзначився не тільки тим, що усі бажаючі змогли один одному освідчитися у коханні в «Трамвайчику закоханих», а ще й тим, що у вищих навчальних закладах міста розпочалися Студентські бали.

14 лютого 2012 року Студентські бали відбулися у Вінницькому національному технічному університеті, Вінницькому транспортному коледжі, Вінницькому технічному коледжі та Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ. Стиль, тему та дату балу, який проводиться в навчальному закладі, студенти визначають самі.

Вчора на танцювальних майданчиках навчальних закладів відбувалося неймовірне. «Справжні Стилягі» ВНТУ не залишили байдужими всіх, хто завітав на цей бал: запальні танці, яскраві костюми та модні зачіски створили святкову атмосферу балу. А чарівний Купідон Вінницького технічного коледжу, який кружляв у залі, вражав серця присутніх стрілами кохання. Бал в романтичному стилі влаштували і студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу ВНТЕУ та Вінницького транспортного коледжу. Всі пари були незрівнянними та якнайкраще намагалися показати себе перед суворим журі, яке обирають у кожному навчальному закладі. Адже саме від вибору журі залежить те, хто від закладу потрапить на П’ятий ювілейний студентський бал міського голови, який відбудеться 1 березня 2012 року у ресторані «Дубовий гай». А Міс та Містер Вишуканість, яких оберуть самі студенти під час балу, поїдуть на Віденський бал у м. Відень.

Відкриття Студентських балів розпочато! А попереду ще багато інтригуючих балів інших навчальних закладів міста.



Переглядів: 8899
Поширень: 0