Наступного тижня студенти Вінниці вийдуть на суботник по прибиранню міста після зими. Акція «Учнівська молодь Вінниці – за чисте довкілля» об’єднає більше тисячі студентів, які приберуть майже 20 ділянок в різних куточках обласного центру.

Усі мешканці міста хочуть, аби місто було охайним і красивим. А студенти учбових закладів міста вирішили не словом, а справою зробити свій внесок у те, щоб Вінниця якомога швидше стала чистою після зими.

Студентську ініціативу підтримають і комунальні служби міста, які нададуть для прибирання пакети, рукавички і транспорт, який вивезе з міста зібране сміття.

Деякі навчальні заклади вже не вперше будуть виходити на прибирання, тому мають навіть спецформу спеціально для цих цілей.

«Я хочу подякувати колективам усіх вінницьких навчальних закладів, які висловили бажання взяти участь у прибиранні міста, - говорить начальник інспекції по контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Вінниці Василь Гайовик. – Нам приємно, що студенти активізуються в такому корисному та екологічному русі, і це приносить користь не лише місту (воно стає чистим), а й самим студентам, бо вони, відпочиваючи на природі, після того, як самі поприбирають, подумають, чи залишати сміття після себе».



Переглядів: 4455
Поширень: 0