Цього разу студенти змагатимуться у номінації «Вокал».

Організатори та конкурсанти підготували справжнє свято гарної музики та чудового співу. Кожна команда виконає по три номери: соло, дует та тріо. Боротьба буде не на жарт, адже заклади обрали не тільки найкращих своїх вокалістів. На розсуд журі та глядачів вони представлять найхітовіші пісні у супроводі художніх номерів.

Учасники фестивалю підготували по-справжньому потужний репертуар. У цей вечір звучатимуть пісні Лари Фабіан, Агілери, Бійонс та ін. Не залишать нікого байдужими й українські народні пісні: «Верше, мій верше», «Місяць на небі», «Ой, говорила чиста вода». Незабутні враження залишать пісні із радянських та зарубіжних фільмів.

Майстерність вокалістів та їх жагуче прагнення до перемоги заставлять плідно попрацювати суддів цієї номінації.

За підсумками суддівського оцінювання у кожній категорії (соло, дует, тріо) команди отримають відповідні бали: за перше місце - 9 балів, за друге – 8 балів, за третє – 7 балів, …, за останнє – 1 бал.

Усі набрані командами бали зарахуються до загального рейтингу учасників фестивалю.

Найголосистіша студентська команда має змогу не тільки стати переможцем у номінації «Вокал», а й закріпити чи покращити рейтинг свого навчального закладу у турнірній таблиці фестивалю «Вінницька студентська весна».



Переглядів: 4679
Поширень: 0