11 квітня у Будинку офіцерів дев’ять вищих навчальних закладів, продовжуючи змагання у фестивалі «Вінницька студентська весна», виборювали звання «Найкращої студентської команди КВН».

Організатори фестивалю «Вінницька студентська весна» - ГО «Розвиток.Розвиток», команда КВН «Вінницькі Перці» за підтримки Вінницького міського голови Володимира Гройсмана, захопивши у свої турнірні етапи вже понад тисячі студентів вінницьких вищих навчальних закладів, не могли не включити до конкурсних етапів найпопулярнішу гру серед студентів – КВН.

Веселу та святкову атмосферу забезпечував ведучий гри – фрон-мен команди КВН «Вінницькі Перці» Олександр Теренчук, який упродовж двох днів працював із командами, передаючи їм свій багатий досвід та деякі секрети гри у КВН.

Упродовж гри студенти представляли найрізноманітніші свої уміння - і вправно поводитись на сцені, і жартувати, і співати, і танцювати… Влучними жартами, яскравим гумором та артистичною грою були насичені виступи команд, які проходили у два етапи: «Фрістайл» та «Біатлон».

Для професійного та неупередженого суддівства до складу журі організатори запросили відомих особистостей нашого міста, у минулому гравців різних команд КВН, які не з чуток знають про усі особливості цієї гри:

  • Дмитро Балюк – художній керівник команди КВН «Вінницькі Перці»;
  • Геннадій Білявський – композитор та співак, автор гімну Вінниці;
  • Михайло Губенко – директор вінницького інформаційного порталу «Vip.vn.ua», фіналіст американської ліги КВН;
  • Роман Гах та Максим Нікітенко – телеведучі та журналісти телеканалу ВІТА;
  • Світлана Теренчук – дизайнер та телеведуча, чемпіонка гри КВН 2007 року у складі команди «Дівчата».

У першому конкурсі приємно здивували новачки КВНівського руху – команди Вінницького фінансово-економічного університету та Вінницького інституту Міжрегіональної академії управління персоналом. А у «Біатлоні» заслужену перемогу одержав Вінницький національний аграрний університет.

У залі царила атмосфера здорової конкуренції – вболівальники активно підтримували свої команди, втім не залишали без оплесків вдалі жарти своїх суперників. Усі, хто у цей вечір завітав на «Вінницьку студентську весну» залишились задоволеними від гарно та весело проведеного часу.

По-завершенню усіх виступів журі оголосило результати гри:

1 місце - Вінницький державний педагогічний університет;

2 місце - Вінницький інститут МАУП;

3 місце - Вінницький національний аграрний університет та Вінницький національний медичний університет;

4 місце - Вінницький національний технічний університет та Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;

5 місце - Вінницький фінансово-економічний університет;

6 місце - Вінницький інститут економіки ТНЕУ;

7 місце - Вінницький факультет КНУКіМ.

Усі набрані командами бали зараховані до загального рейтингу учасників фестивалю, який після змагання у КВН виглядає таким чином:

Місце   
 
Назва ВНЗ
1

Вінницький національний технічний університет

Вінницький національний аграрний університет

Вінницький державний педагогічний університет

2    Вінницький національний медичний університет
3    Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
4    Вінницький інститут МАУП
5    Вінницький інститут економіки ТНЕУ
6    Вінницький фінансово-економічний університет
7    Вінницький факультет КНУКіМ

 

Боротьба у фестивалі загострюється, адже кожна команда має шанс своїм вдалим виступом у наступному змаганні покращити рейтинг свого навчального закладу у загальній турнірній таблиці фестивалю.

Отож команди вже сьогодні активно працюють над підготовкою до виступу у конкурсному турі «Краща шоу-програма», який відбудеться 19 квітня 2012 року о 19.00 у «Планеті «MODA-BAR».



Переглядів: 7371
Поширень: 0