Студентський Парламент Вінниччини та інформаційний портал "Моя Вінниця" допоможуть молоді знайти роботу

Відтепер знайти додатковий заробіток студентам буде простіше. З пропозицією створення бази бажаючої підпрацьовувати молоді на сайті "Моя Вінниця" виступив студентський парламент. Студентам варто лише заповнити анкету на сайті і чекати відповіді.

- За даними проведеного анкетування студентів м. Вінниці виявилось, що пріоритетною є проблема вторинної зайнятості, - розповів Дмитро Слободянюк, голова Студентського Парламенту Вінниччини. - Основний студентський медіа ресурс зосереджений на студенському розділі сайту, тому і база студентів створюватиметься тут. Ми не залучались підтримкою центрів зайнятості, оскільки вони забезпечують роботою лише на постійній основі. Як приклад, до нас уже звернулась Вінницька обласна федерація Дріфту - їм потрібно 20 студентів, що працюватимуть під час чемпіонату.

Головний редактор інтернет-порталу Олександр Вірник зазначив, що "Моя Вінниця" рада допомагати студентству, а також роботодавцям, яким необхідна студентська допомога.

- Дана ідея цілком слушна на даний час і я вірю в її реалізацію - пояснив Олександр Вірник. - Студентство черпає усю інформацію саме із інтернет-мережі, за час співпраці зі Студентським Парламентом Вінниччини, "студентські новини" активно читаються і оновлюються. Сподіваюсь, що "Моя Вінниця" створить гарні можливості для пошуку студентами роботи.

Однією із заявку з пошуку роботи надіслала Юлія Дудник, студентка 3 курсу технічного університету.

- Пошук студентами роботи на декілька годин на день є дійсно проблемою, - розповіла Юлія. - За допомогою сервісу, що з\'явився на "Моїй Вінниця" пошук тимчасової роботи нарешті стане реальністю. Я завдячую студентському парламенту за те, що він обрав такий необхідний напрямок роботи із молоддю.



Переглядів: 8378
Поширень: 0