Вінницьким студентам, і не тільки, роздаватимуть ISIC

Щороку більш ніж 5 мільйонів молодих людей стають власниками посвідчень ISIC. З 1956 року більше 50 мільйонів студентів було володарями посвідчень ISIC. Кожні 8 секунд в різних точках світу оформляється новий ISIC. У ряді країн ISIC є єдиним офіційним посвідченням студента і використовується як документ, що засвідчує його особу і статус.

Дотепер власником ISIC була зовсім невелика кількість вінницьких студентів. Оформити міжнародну картку була можливість не у всіх, оформлювати доводилось через київські представництва, таку послугу тимчасово надавали деякі профкоми. В літній період почастішали звернення до Вінницької міської ради з проханням надати допомогу в оформленні ISIC.

Муніципальна компанія «Турцентр Подільський» за підтримки відділу молоді і туризму та Молодіжної ради міста провела перемовини з офісом ISIC в Україні, представила проект розвитку ISIC у Вінниці.

Для оформлення ISIC потрібно представити документ, що посвідчує статус особи, яка навчається (студентський, учнівський квиток або довідку з навчального закладу). Додається одна фотокартка та оформлюється анкета. Після чого одразу виписується ISIC, а дані про власника заносяться в міжнародну систему. Ціна картки ISIC єдина на всій території України і становить 80 грн.

Також в офіційному уповноваженому офісі буде оформлюватись міжнародне посвідчення вчителя та особи, молодшої 26 років.

Вінниця розпочинає створювати дисконтну систему для власників ISIC у Вінниці. Важливо аби студенти, що подорожують до Вінниці і вінницькі студенти – власники міжнародних карток могли користуватись спеціальними знижками у Вінниці.

ISIC для студентів Вінниччини

Муніципальна компанія «Турцентр Подільський» для власників ISIC встановила знижку на власні послуги по екскурсійному обслуговуванню у Вінниці 50%. До початку нового навчального року будуть проведені перемовини з вінницькими підприємствами, музеями, кав’ярнями та ресторанами щодо приєднання до міжнародної системи знижок для студентів.

Додаткова інформація:

Муніципальна компанія «Турцентр Подільський», тел..: 50-85-85 (Директор Віктор Мазурик)

Відділ молоді та туризму міської ради, тел.: 59-52-82 (начальник Руслан Анфілов)

Молодіжна рада міста, тел.: 50-82-13 (голова Денис Петренко)

Довідка:

Ще в далекому 1956 році Міжнародною Конфедерацією Студентського Туризму (ISTC) році під егідою UNESCO було започатковано міжнародне посвідчення особи і статусу особи, що навчається. International Student Identity Card (англ. ISIC).

Сьогодні – це найвідоміша в Європі дисконтна програма, яка дозволяє людям, що є власниками посвідчень ISIC отримувати понад 41 000 знижок і спеціальних пропозицій в 120 країнах світу на транспорт, проживання, харчування, зв\'язок, розваги і покупки. А також в Європі ISIC це:

  • спеціальні автобусні, залізничні та авіа тарифи
  • молодіжні програми міжнародного обміну
  • лінія цілодобової телефонної підтримки
  • спеціальні тарифи на стільниковий зв\'язок.



Переглядів: 10366
Поширень: 0