У статті 1 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" сказано, що "фізична культура - складова частина загальної культури суспільства, яка спрямована на зміцнення здоров\'я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини, з метою гармонійного формування її особистості". Тому,7 вересня у коледжі відбувся захід, який був присвячений Дню фізкультурника.

Довго думаючи, як саме було б краще провести це свято – більшість зійшлась на думці, що всезагальна зарядка, як найкраще, відобразить дух фізкультури в кожному.

День фізичної культури відсвяткували студенти

Тому рано – вранці,о 8 годині усі студенти зібрались разом, аби під веселу і заводну музику зробити зарядку. Прийшли студенти з усіх без виключення факультетів, жоден не зостався осторонь.

День фізичної культури відсвяткували студенти

Після закінчення заходу не знайшлось ні єдиного байдужого, чи незадоволеного студента. Увесь день у коледжі домінував гарний настрій, та більшість студентів хотіло б продовжувати робити подібні розважальні заходи і приймати в них участь. Тим більше, якщо вони спрямовані на саморозвиток , та заходи, які пропагують здоровий спосіб життя.

Як ми повідомляли раніше, 80 вінницьких спортсменів святкували День фізичної культури в сесійному залі мерії



Переглядів: 4056
Поширень: 0