Вечір  почався з святкового концерту  в програмі якого старшокурсники  в гумористичній формі відтворили  особливості кожного факультету  тим самим показавши,що усі  ми різні, але разом ми одна  дружня сім’я.

У другій частині концерту студенти першого курсу демонстрували свої здібності і також влаштували досить яскраве шоу. Обов’язковою умовою номера була колективна робота усієї групи, адже ми усі в першу чергу велики й згуртований колектив, а не поодинокі артисти.

Усі номери були досить оригінальними і креативними. Цим студенти першого курсу підвердили що гідні носити звання «студент Вінницького училища культури і мистецтв»

Після чого голова студентської ради Лілія Гуменюк офіційно проголосила першокурсників почесними артистами творчого колективу , гідними членами студентської сім’ї ті достойними звання «студент Вінницького училища культури і мистецтв». Святковий концерт закінчився виступом вокального ансамблю «Бревіс».

Але на цьому сюрпризи не закінчились на усіх студентів вже чекала святкова дискотека у якій мали місце видовищне світлове шоу у виконанні театру вогню «M & V» у складі Валентини Марканової та Шило Максима. А також на студентів чекав біт бокс у виконанні студентів училища Коржевого Кирила та Черненко Павла та енергійна музика від випускників училища Романа Липовського та Юрія Придатченка, та студента Юрія Гончарука.

Вечір організований депутатом Студентського Парламенту, головою студентської ради Лілією Гуменюк та за допомоги викладача теоретичних дисциплін Кушки Наталії та студентів Вікторії Шевчук, Олександра Міщука та ін..



Переглядів: 5536
Поширень: 0