У Вінниці відсвяткували День Незалежності Азербайджану

20 жовтня нічний клуб «FERIDE PLAZA» та його гості святкували День Незалежності Азербайджану. За сприянням Союзу азербайджанської молоді в Україні (САМУ) у Вінницької області було організувано чудовий концерт, після якого байдужих до цих людей та їх культури не залишилось. В одну коротку мить вони зуміли показати весь колорит та відкритість своєї культури й любові до Азербайджану.

На урочисте святкування мали змогу потрапити усі бажаючі, жителі та гості Вінниці. Привітати своїх колег та друзів прийшли близько двох сотень людей, від студентської молоді до представників адміністрації Вінницької області та Союзу азербайджанської молоді України. Гучні промови та слова вітання лунали від Голови Вінницької обласної ради Сергія Татусяка, Голови САМУ Анара Таірова, власника торгово-розважального комплексу «FERIDE PLAZA» Ельдара Назарова, представників Спілки молодіжних організацій Вінниччини та Студентського Парламенту Вінниччини, з якими САМУ у Вінницькій області тісно співпрацює протягом останнього року.

У Вінниці відсвяткували День Незалежності Азербайджану

У всіх присутніх була неоціненна можливість на декілька годин перемістить в цю дивовижну країну. Познайомитись з багатою історією розвитку держави, відчути ритми національного танцю, а також спробувати відтворити ці легкі, але тільки на перший погляд, кроки. Концертна програма перевершила усі сподівання, талантам не було меж: запальні танці східних красунь, мелодійні пісні закордонних друзів. Головною родзинкою свята став Емін Самедлі, зірка шоу «Україна має талант».

Наостанок, хочемо побажати, бути завжди єдиними, пам’ятати, поважати та слідувати своїм національним традиціям.



Переглядів: 9611
Поширень: 0