У ВІЕ ТНЕУ відбулась битва справжніх титанів, вирішальний гол, чи то за життя, чи то за вищий бал. За сприяння адміністрації ВУЗу, на чолі з Погріщуком Б. В., КС «АКАДЕМІЯ» та її голови Лемешкової В. С. феєрично пройшла улюблена гра сильної половини людства.

Змагання викладачів та студентів

СК «Хімік» 7 листопада тремтів від зустрічі на одному полі студентів та богів Олімпу Вінницького інституту економіки – викладачів. Ідея проведення гри належить студенту ЕП – 31, Чоповенку Вадиму. Неочікуваний та напружений поєдинок тривав у два тайми, доросла гра, дорослі правила, не обійшлось, звичайно, без падінь, розбитих колін та синців, адже обидві сторони виявились рівними у силах, не було навіть часу грати у піддавки.

Команда викладачів, яка іменувала себе Winner, потужно та достойно захищала своє ім’я та честь, але все ж таки, студенти не поступились і заволоділи званням Champions.

Зі слів судді, Прокопишина Юрія: «Сьогодні змагались команди молодості та досвіду. Обидві збірні були достойні кубку та перемоги і показали нам високоякісну гру. Маю надію, що даний захід стане традиційним для нашого ВУЗу і яскравим прикладом згуртованості для всіх навчальних закладів. Також ми вдячні фотографу нашого навчального закладу Сажко Олені, яка надає нам змогу зберегти у пам’яті такі важливі моменти».

Вболівальники були у захваті, - «таке ми спостерігали вперше», - коментує Юрченко Анна, студентка ВІЕ ТНЕУ, яка до останнього вірила у перемогу педагогів, - «побільше б таких зустрічей тому, що вони зближують студентів та їх наставників, а це позитивний вплив для майбутніх взаємовідносин у колективі».

«Я щиро вірю, що ми будемо продовжувати подібного плану змагання, заради пропагування здорового способу життя, популяризації активного відпочинку та корисного дозвілля молоді нашої області. Особисто я, а також увесь склад Студентського Парламенту Вінниччини готовий підтримати та допомогти в організації таких доцільних заходів» - розповідає голова студради ВІЕ ТНЕУ та депутат СПВ Монастирська Олена.



Переглядів: 7685
Поширень: 0