Дві команди фінансового відділення - "Ревізори" та "Капіталісти" - презентували свої доповіді на тему „Лібералізація державної податкової системи України”, де студенти не лише відобразили своє бачення сучасної податкової системи, позитивних новацій в напрямку сервісного обслуговування платників податків, але й представили слушні пропозиції щодо вдосконалення норм Податкового кодексу та підвищення відповідальності бізнесу за несплату податків. Другий конкурс проходив в форматі брейн-рингу на предмет знання норм податкового законодавства. Спіч-конкурс капітанів команд на тему „Податки – це плата за цивілізацію” був завершальний. Капітани спробували себе у якості оратора, який має переконати ділка „тіньової економіки” стати сумлінним платником податків. Присутній на заході голова Вінницького територіального відділення АППУ Юрій Захарчук відзначив, що спікери були переконливими у своїх доказах переваг добровільної та чесної сплати податків перед сумнівними вигодами неплатників та ухилянтів.

Учасники заходу також мали змогу переглянути відео-інтерв’ю на тему „Податкова система України очима студентів” та відео-ролик „Пульс податкової”.

За максимальною кількістю балів перемогла команда „Капіталістів”. Як годиться, ніхто не залишився без подарунків: студенти отримали диски та флеш-карти, а усі присутні на заході – святковий концерт.

Зі слів директора навчального закладу Олега Домінського, такі зустрічі з провідними фахівцями надзвичайно потрібні студентам, оскільки виховують в них достойних громадян держави та сумлінних платників податків.

Наприкінці заходу гості подякували викладачам коледжу за високий рівень обізнаності студентів у податковому законодавстві, а молоді побажали знайти достойне застосування отриманим у Альма-матері знанням та обрати гідну професію.



Переглядів: 4732
Поширень: 0