В цьому році за титул «МІС ВФЕУ» боролися 8 чудових студенток. До конкурсу дівчата готувались дуже ретельно, так як жодна з них до цього не приймала участі в подібних заходах. Але чарівні студентки гідно показали себе на сцені. Конкурсантки продемонстрували глядачам та суддям 5 різних виходів.

Стильні українські вбрання підкреслили дівочу українську красу. Затамувати подих не тільки глядачів, але й членів журі змусили представниці прекрасної статі в паперових сукнях. Неповторний конкурс капелюшків продемонстрував дівчат у різних стилях. А підступні питання довели, що дівчата не тільки неймовірно гарні, а й розумні. Перед останній конкурс був найефектнішим, що змусив чоловічу половину залу не відривати очей від дівчат, це був спільний танець «Go – Go». Дефіле конкурсанток у вечірніх сукнях підкреслив урочистість моменту оголошення переможниць конкурсу. Між конкурсами публіку розважала університетська команда КВН «Мартовские коты», яка заряджала залу позитивом.

Після довгих обговорень членами журі було названо ім\'я «МІС ВФЕУ 2012». Нею стала студентка 3 – го курсу спеціальності «Менеджмент» - Знамеровська Анна.

  • Першою віце – міс «МІС ВФЕУ 2012» стала Венгльовська Катерина.
  • Другою віце – міс «МІС ВФЕУ 2012» оголосили Марценюк Ольгу.
  • Міс глядацьких симпатій «МІС ВФЕУ 2012» отримала Пшеславська Олена.

Вінницький Фінансово – економічний університет вдячний усім присутнім, хто підтримав конкурсанток на конкурсі, а також вдячний запрошеним гостям, які оцінювали красу та розум студенток.



Переглядів: 7270
Поширень: 0